Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll
Tidig sommar i byskogen i väntan på kalhygget

Sommaren har kommit till byn

Det har blivit varmare och blommorna smyger sig fram i sin blygsamhet. Byn. Klimatföreningen i Byn har haft årsmöte och uttalat sig för vindkraft, dock inte i närheten av Byn.

Flera pläderade också för kärnkraft, dock placerad långt från Byn. 

Fångarna på Byns slutna ungdomshem beklagar att institutionen tillhandahåller så gamla mobiler. Deras kamrater på utsidan har också kritiserat att ljudkvaliteten varit så dålig att man inte uppfattar när fångarnas tandläkarbesök på Byns tandläkarmottagning ska äga rum.

Byns filosof Ludde har förklarat att den ökade användningen av skärmar handlar om att vi alla saknar gemenskap och hittar den när vi  tittar i våra mobiler. Han har på olika bussturer erbjudit närhet till mobilanvändare, men de föredrar vikänslan de får av telefonerna.

Byns förening Individualisterna har noterat att det är så skönt att slippa gemenskap där man så lätt blir utkonkurrerad.

Detta gäller både i gruppsammanhang och i äktenskap och de ser framför sig ett ökat antal separationer.

Byns ledning har inrättat en ny AI-enhet vid förvaltningen.

Genom roboten har flera medarbetare frigjorts och avgått med pension. Alla som vänder sig till förvaltningen talar numera med en ChatGpT som ger hur många svar som helst på Bybornas frågor.

Tågvärdarna i Byn har hotat med strejk om de måste återinträda på de tråkiga resorna. De arbetar numera med att klippa biljetter på Byns stationer och mår hur bra som helst.

Byns nybildade förening mot kalhyggen är på hugget och har varit till skogs och verkat som trädkramare. De tänker inte krama skogshuggarna utan uppträder som stamgäster med ensamrätt till träden. 

Byns näst största parti Bydemokraterna kräver att det ska bli gratis att tanka bensin. De vill också göra det mera möjligt för klimatförnekare att få asyl. Bara de lär sig tala tydlig svenska först.

Thomas Ekbom

Kommentarer är stängda.